E-mailadres

hr@embracethefuture.nl

Fasehuis

In ons fasehuis wonen jongeren die niet meer op een woongroep hoeven te wonen/ of die niet langer thuis kunnen wonen maar nog wel intensieve hulp nodig hebben. In ons fasehuis leer je alles wat nodig is om zelfstandig te gaan wonen. Ons fasehuis bestaat uit eigen studio’s of appartementen binnen één complex. Je hebt dus je eigen badkamer en keuken. Er is een gemeenschappelijke inloop zodat je als je daar behoefte aan hebt wel in contact kan zijn met leeftijdsgenoten.

Begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. Samen met jouw mentor en onze gedragswetenschapper maken we een gezamenlijk plan van aanpak. Hierin maken we samen met jou doelen waar we met elkaar aan gaan werken. Stap voor stap zorgen wij dat jij straks zelfstandig kan gaan wonen.

In principe plaatsen wij jongeren vanaf 16 jaar in ons fasehuis. Maar wij staan altijd open om mee te denken in casussen waarbij wonen in groepsverband niet mogelijk is. Onze zetting biedt regelmatig een uitkomst voor casussen waarbij de jongere gebaad is bij rust en een eigen studio.